Cauta : 
Home Despre noi Produse Cariere Cum cumpar Contact
 
 
Selectati categoria de produse
Feronerie mobilier Feronerie Blum Canturi si profile Chiuvete BLANCO si accesorii bucatarie Sisteme de culisare pentru dressing Blaturi de lucru Holzsuruburi si organe de asamblare Feronerie pentru uşi şi ferestre Steinel Wolfcraft Electrocasnice incorporabile TEKA Saltele LINEAFLEX Novus Jonnesway BeA Scaune si structuri de mese

Space Corner cu Syncromotion


SPACE CORNER este solutia de dulap de colt ideala in raport cu ergonomia si confortul. In SPACE CORNER unurile se pot depozita in concordanta cu zona de bucatarie corecta, de ex. ajutoare pentru preparare, cutite, etc.
Noul dulap de colt ofera acces ergonomic pana in coltul din spate si pana la planul cel mai de jos.
SYNCROMOTION - acest nou mod de miscare , de deschidere si inchidere a sertarelor, impresioneaza si declanseaza o stare emotionala clientilor. SYNCROMOTION face posibila otinerea unei linii continue a fronturilor si a fantelor in toata bucataria.
Este posibila utilizarea de fronturi standard si fronturi cu rama. Pot fi folosite chiar si latimi de front standard, daca se lucreaza cu front orb de colt. Nu este nevoie de o prelucrare speciala a frontului (taiere muchie in unghi).

 

 
Home | Despre noi | Produse | Cariere | Cum cumpar | Contact